Orgaanmassage

Ken je dat gevoel … er gebeurt iets in je leven wat je verdrietig, boos of bang maakt. Als de eerste schrik voorbij is en je leven weer “gewoon” verder gaat, denk je misschien dat het allemaal wel meevalt.
Na een tijdje kun je klachten krijgen van bv een stijve nek, of gewrichtsklachten, frozen shoulder, of je krijgt last van het maag-darmkanaal.

Het kan dan gebeuren, dat de angst, het verdriet of de boosheid niet goed verwerkt is of oude pijn van vroeger weer opnieuw naar boven brengt.

Soms blijven emoties in het lichaam, in de organen zitten, al is de emotie zelf verdwenen. Ze zijn onzichtbaar, maar ze zijn er wel. En werken als gif op onze organen: lever, galblaas, alvleesklier, milt, maag, darmen, nieren.
Elk orgaan is gevoelig voor specifieke emoties.

De verschillende organen hebben met bepaalde spiergroepen te maken. Het kan zijn, dat de nekpijn juist te maken heeft met een vastgehouden of onverwerkte emotie, die opgeslagen is in de nieren.
Door de organen zachtjes met een lichte druk op de blote huid te masseren, wordt de spanning minder en ga je je beter voelen.
Dit kan al na 1 of 2 keer.

Kosten:    € 45,-

Duur:       60 minuten

Opgave:  via e-mail of bel:  0252-520761  of  06 1541 09 79